Om oss

Om Nettsikker.no

Nettsikker.no er en informasjonsside om nettsikkerhet. Her finner du nyttig, interessant og relevant informasjon som skal være lett å forstå – selv for deg som ikke er spesielt teknisk. Er du usikker på datasikkerheten i din bedrift, finner du også informasjon om vår sikkerhetsanalyse. Denne gir deg raskt alle svarene du trenger.

 

Nettsikker.no er utviklet av Westcon, en distributør av systemer innen datasikkerhet. Westcon leverer løsninger fra Palo Alto Networks – som har bidratt til nettsiden. Begge er ledende virksomheter innen datasikkerhet.

 

Hensikten med nettsikker.no er å bringe oppdatert informasjon og nyttige tips inn til norske bedrifter. Vi ser at mange bedrifter kan altfor lite om datasikkerhet og ønsker å bidra med vår kompetanse. I tillegg ønsker vi å fortelle om løsningene til Palo Alto Networks, som leverer det vi mener er markedets sikreste løsning – og å komme i kontakt med bedrifter som har behov for økt datasikkerhet.

 

Westcon Security

Westcon er en distributør av IT-sikkerhetsløsninger og representerer mange leverandører, blant annet Palo Alto Networks. Westcon er et internasjonalt konsern, stiftet i 1985, med over 3000 ansatte og kontorer i mer enn 60 land. Teamet i Norge består av 8 ansatte som har lang erfaring med salg av IT-sikkerhetsløsninger. Alt salg foregår via sertifiserte forhandlere og vi selger ikke noe direkte til sluttbruker. Westcon leverer også rådgivning og teknisk support til både partnere og sluttbrukere.

 

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks er et verdensomspennende selskap, som leverer sikkerhetsløsninger til mer enn 45.000 kunder i over 150 land. Her i landet sørger vi blant annet for datasikkerheten til rundt 100 kommuner, deriblant noen av våre største statlige virksomheter. Vi leverer løsninger tilpasset alle bransjer. Les mer om Palo Alto Networks her.

 

Ønsker du en sikkerhetsanalyse eller gratis rådgivning fra en av våre eksperter? Ta kontakt, vi hjelper deg!

IT-sikkerhet er komplekst og kan være vanskelig å forstå. Bestill gratis rådgivingstime.

Paul Rasmussen

Country Manager

930 06 624

Steinar Aandal-Vanger

Palo Alto Networks Pre-Sales Specialist & Instructor

918 98 832

Lars O. Erlandsen

Business Development Manager

930 55 826

Roy Havik

Business Development Manager

916 439 55

Hvilke sikkerhetsutfordringer ønsker du mer informasjon om?

Hvilke løsninger ønsker du mer informasjon om? Våre eksperter fra Palo Alto Networks gir gjerne anbefalinger knyttet til tekniske løsninger for store konsern eller selskaper med omfattende sikkerhetsbehov.

Alto Ergo

Nettsikker.no

Nettsikker.no eies og utvikles av Westcon. Vi er en ledende distributør av produkter og løsninger innen datasikkerhet, blant annet sikkerhetsløsninger fra Palo Alto Networks. Formålet med siden er å gi generell informasjon om nettsikkerhet og ha dialog med deg som sluttbruker, samt å fortelle om løsningene til Palo Alto Networks som leverer det vi mener er markedets sikreste løsninger.

E-post: Securitysales.no@westcon.com

Ansvarserklæring, personvern, debattregler og cookies.

Følg oss på