Møt Alto Ego – vår digitale superhelt

En liten gutt på Vestlandet

Pål Atle så dagens lys i 1979, da han ble født i Kvinnherad kommune. Oppveksten i den lille bygda Valen var tung, for Pål Atle var ikke som andre barn. Han ble født med en interaktiv pekefinger, formet som et forstørrelsesglass. Fingeren til lille Pål Atle var et mysterium for foreldrene, hva i all verden skulle den brukes til? For Pål Atle var den bare i veien, og de andre barna ertet han for den. Pål Atle gikk derfor aldri uten hansker.

Da internettet kom til bygda

I 1995 fikk Pål Atle sin første datamaskin, og livet fikk en magisk vending. Han oppdaget at han med sin interaktive finger raskt kunne se alt som skjedde på maskinen og i nettverket.

Da fingeren startet å scanne systemet, skjedde det noe forunderlig. Pål Atle ble totalforvandlet til Alto Ego – en digital superhelt! Alle ubesvarte spørsmål og bekymringer ble blåst bort i det øyeblikket – alt falt alt på plass. Han ble sendt til denne kloden med en hensikt, å beskytte verden mot datakriminalitet.

Alto Ego og superfinger´n

I dag jobber Pål Atle som IT-sjef på dagtid. Men hvis noen prøver å hacke systemene hans forvandler han seg til Alto Ego – verdens beste databeskytter. Han fjerner dataangrep før de rekker å infisere bedriften og han gjør det med lynets hastighet. Han har utviklet egne superbriller, som sammen med superfinger´n ser det ingen andre kan se. Den magiske kappen gjør han usynlig, og gjør at han ikke tar noe plass hvis det er behov for det. Han jobber i det skjulte, uten at andre merker noe til han.

Treffer du på Pål Atle, eller skulle du være så heldig (eller uheldig…) å få treffe på Alto Ego – vil du møte en real kar som er enkel å ha med å gjøre. Aldri noe kjas og mas, for han har bare et mål for øyet – å sikre deg mot datakriminalitet.

Alto Ergo

Nettsikker.no

Nettsikker.no eies og utvikles av Westcon. Vi er en ledende distributør av produkter og løsninger innen datasikkerhet, blant annet sikkerhetsløsninger fra Palo Alto Networks. Formålet med siden er å gi generell informasjon om nettsikkerhet og ha dialog med deg som sluttbruker, samt å fortelle om løsningene til Palo Alto Networks som leverer det vi mener er markedets sikreste løsninger.

E-post: Securitysales.no@westcon.com

Ansvarserklæring, personvern, debattregler og cookies.

Følg oss på